Marile reduceri s-au dovedit prea scumpe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţată cu surle şi trâmbiţe, deschiderea „Fashion House Outlet”, primul centru comercial de tip outlet din România, nu a atras mulţi muşterii. Pe lângă faptul că din cele 130 de

Anunţată cu surle şi trâmbiţe, deschiderea „Fashion House Outlet”, primul centru comercial de tip outlet din România, nu a atras mulţi muşterii.

Pe lângă faptul că din cele 130 de magazine doar 43 au fost inaugurate, preţurile mai mici cu 70% faţă de cele obişnuite nu au însemnat mare lucru pentru primii clienţi. Iar asta pentru că majoritatea produselor costau în jur de 200 de lei.

Produse acoperite de praf

„Am aflat de vreo două săptămâni de acest outlet, dar sunt şocată de ce preţuri sunt. Şi nu sunt vreo necunoscătoare, ba din contră, un client al outleturilor din Ungaria şi Viena”, a spus Tatiana Anton, în vârstă de 22 de ani.

Tânăra a adăugat că nu i-au plăcut condiţiile în care se vindeau produsele, multe dintre ele fiind acoperite de praf, iar muncitorii lucrând la orice colţ.

Directorul de retail din cadrul „Fashion House Outlet”, Răzvan Saguna, a explicat că toate centrele de acest tip din lume se deschid treptat.

„Alte 37 de magazine se vor deschide până la sfârşitul anului, iar în 2009 vom inaugura şi restul de până la 130 de spaţii”, a mai spus Răzvan Saguna.

„Am strâns bani să-mi iau multe haine, cam zece milioane de lei (vechi n.r.), dar acum văd că pot să-mi iau doar o geacă şi două perechi de blugi”, a spus Cornelia Nicolae, în vârstă de 34 de ani. Ea a adăugat că este nemulţumită că nu a găsit mărci precum Stefanel sau Benetton.

Cum puteţi ajunge la magazin

Fashion House Outlet Centre este amplasat în cadrul West Park Militari, pe Autostrada A1, la kilometrul 13. Ca să ajungeţi aici, puteţi lua autobuzul 236, din Piaţa Operei, sau metroul, pe linia M3, până la staţia Păcii, apoi autobuzul 236.

Cu maşina personală, intraţi pe A1 prin cartierul Militari. Programul este de luni până sâmbătă, între orele 10.00-21.00, precum şi duminica, de la 10.00 la 20.00.

Preţurile practicate

Magazin    Produs    Preţ (lei)

Levis’    ghete    200

Puma    pantofi sport    300

Mango    geacă    139

Mango    jeans    99

Miss Sixty    jeans    369

Killah    tricou    169

Nike    geacă    449

Nike    pantofi sport    334

Kingart    Moş Crăciun    7,9

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite