Un nou suspect arestat în cazul morţii lui Marian Cozma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia din Vezsprem a arestat un nou suspect în cazul uciderii lui Marian Cozma în această după-amiază, numărul suspecţilor ajungând acum la şase.

Pe lângă cei arestaţi, Raffael Sándort, Németh Győzőt, Sztojka Ivánt, P. Gábort şi B. Csabát, Poliţia din Veszprem l-a reţinut în urmă cu puţin timp pe un bărbat în vârstă de 26 de ani, acuzat că ar fi participat în noaptea de 8 februarie la uciderea lui Marian Cozma. Poliţiştii care lucrează la anchetă îl vor folosi pe cel de-al şaselea arestat în reconstituirea crimei din seara de 8 februarie. Numele persoanei nu a fost făcut deocamdată public, urmând ca poliţia să-l deconspire abia după reconstituirea cazului.

De caz se ocupă cinci experţi


Conform presei maghiare, în acest moment de anchetă se ocupă cinci experţi din cadrul poliţiei din Ungaria, aceştia susţinând că în scurt timp se va afla şi adevărul în cazul morţii lui Marian Cozma.
În noaptea de 8 februarie a acestui an, Marian Cozma a fost ucis de un grup de ţigani, în timp ce se afla într-un club din oraşul maghiar Veszprem. În incident, doi colegi de-ai lui Cozma de la MKB Veszprem, Ivan Pesic şi Zarko Sesum au fost înjunghiaţi. Poliţia din Ungaria a anunţat tot astăzi că ancheta se va finaliza până la sfârşitul anului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite