Mărgelatu a umplut până la refuz Cinema Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piersic a dat autografe o oră la Maratonul Filmelor Adevărul. Actorul Florin Piersic a umplut până la refuz şi după miezul nopţii sala de cinema.

Fani de toate vârstele ai actorului l-au aşteptat în frig, fără mofturi, şi pentru că au fost mai mulţi timişoreni decât scaune, aceştia au ales să stea şi pe treptele dintre rânduri ca să-l vadă pe Florin Piersic. Deşi primul film, ,,Drumul oaselor”, fusese programat pentru ora 19.00, discursul actorului a durat mult, aşa cum se aştepta toată lumea.

Piersic le-a povestit fanilor, cu mult umor, despre aventurile de la filmări şi a presărat istorisirile cu bancuri. ,,Am venit în Timişoara pentru a mă întâlni cu voi, dar şi pentru a revedea aceste filme minunate, pe care nu le-am mai văzut de atâta vreme”, a declarat artistul.  După ce a rulat primul film, publicul a rămas pe baricade pentru pelicula ,,Colierul de turcoaze”.

Iurie Darie, alt invitat

Timişorenii au avut parte de o nouă surpriză. Piersic a urcat din nou pe scenă pentru a vorbi spectatorilor, după care a urmat o rundă de autografe de aproape o oră. În sală a fost prezent şi Iurie Darie, care a mers şi el pe scenă pentru a spune câteva cuvinte.

Iurie Darie a acordat autografe împreună cu soţia sa, actriţa Anca Pandrea.Filmul ,,Colierul de turcoaze” a rulat abia după ora 12.00. Ziarul ,,Adevărul”, organizatorul maratonului de film, a mai organizat un astfel de eveniment la sfârşitul verii, când în Timişoara au rulat filmele din seria ,,B.D.” iar pe scena de la cinematograful Timiş a urcat actorul George Mihăiţă.

Filme de top

,,Adevărul” propune cititorilor săi mai multe colecţii de DVD-uri, printre care se numără celebrele filme cu Florin Piersic, dar şi colecţia de aventuri sau cea de filme istorice. Fanii lui Florin Piersic pot alege dintre „Pintea”, „Haiducii lui Şaptecai”, „Zestrea Domniţei Ralu” sau „Săptămâna nebunilor”.

Tot cei pasionaţi de filmele lui Florin Piersic pot opta pentru  seria „Mărgelatu”, care cuprinde „Drumul oaselor”, „Trandafirul Galben” sau „Misterele Bucureştilor”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite