Nicoară, lotru de Maramureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre suspecţii în cazul traficului cu utilaje furate din străinătate, Nicoară Mihali (22 de ani), a reuşit să scape, după un schimb de focuri, de patrulele de poliţie.

Vineri seară, Mihali a fost depistat de poliţiştii care îl caută de o lună, în zona Preluca Tătarului, din Pasul Prislop, o zonă relativ izolată dintre judeţele Maramureş şi Suceava.

Mihali era la volanul unei maşini 4x4 cu care a reuşit să fugă într-o zonă accidentată, unde autoturismul poliţiei nu l-a putut urmări. Poliţiştii, cunoscând zona, au luat-o pe un alt drum, pentru a-i tăia calea. Nicoară Mihali a tras însă asupra lor.

„Din respectiva maşină s-au tras focuri de armă în direcţia poliţiştilor. Colegii noştri au ripostat cu focuri de armă, iar în acel moment autoturismul de teren a reuşit să se îndepărteze“, a declarat Voichiţa Zehan, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Ea a precizat că s-au instituit filtre pe toate căile de acces din zona Borşei. Nicoară Mihali este cunoscut pentru ieşirile sale violente. În ultimul an, el a atacat de mai multe ori poliţiştii care încercau să-l prindă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite