Manifestările de la Iaşi, în opinia lui Geoană: O atmosferă încărcată de ostilitate la adresa lui Băsescu şi a puterii actuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană
Mircea Geoană

Mircea Geoană, preşedintele Senatului, a declarat, luni seară, la emisiunea "SInteza zilei" de la Antena 3, că, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Unirii desfăşurate la Iaşi, a remarcat "o atmosferă încărcată de ostilitate la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi a puterii actuale şi deznădejde din partea omului obişnuit".

"Am trecut prin mulţime şi am sesizat şi în timpul acestei faze precursoare şi în timpul mitingului ceva ce nu am văzut până acum, cel puţin de când sunt eu în politică, un amestec de ostilitate care plutea în aer împreună cu deznădejde. Parcă o tăiai cu cuţitul, n-am văzut de când sunt. (...) Nu am văzut niciodată o atmosferă mai încărcată de ostilitate la adresa domnului Băsescu şi a puterii actuale şi deznădejde din parte omului obişnuit", a afirmat preşedintele Senatului.

Mircea Geoană susţine că în Piaţa Unirii din Iaşi nu a existat nicio formă de implicare politică sau manipulare din partea vreunui partid care să inducă "un sentiment ostil" faţă de preşedinte în rândul participanţilor la eveniment. "Eu pot să vă spun cu mâna pe inimă (...), astăzi nu a existat nicio formă de implicare, de manipulare sau de inducere a unui sentiment ostil faţă de preşedintele Traian Băsescu din partea vreunui partid din opoziţie prezent acolo."

"Dacă am fi avut azi intenţia (partidele din opoziţie - n.r.) să provocăm acolo o dandana era nevoie de o mică scânteie, nimic mai mult", a mai afirmat Geoană, referitor la atmosfera tensionată de la Iaşi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite