Constanta: Târg de carte, muzică, film şi suveniruri la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Târg de carte, muzică, film şi suveniruri la Mamaia
Constanta: Târg de carte, muzică, film şi suveniruri la Mamaia

Turiştii şi constănţenii vor putea cumpăra, timp de o lună, obiecte de artă şi cultură la preţuri reduse. Mâine este prima zi a „Târgului Estival Constanţa”, deschis la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia. În jur de 100 de expozanţi îşi vor vinde marfa cu reducere de până la 35%

De la cărţi pentru copii la cele academice, de la bijuterii lucrate de artişi populari şi obiecte de anticariat până la bijuterii din aur şi cristale swarovski, cd-uri cu cele mai valoroase apariţii în materie de muzică şi film, pavilionul de 3.000 de metri pătraţi situat în faţa hotelului Malibu din Mamaia le are pe toate. Târgul este organizat pe trei secţiuni: educaţie, cultură şi souvenir şi adună cele mai importante edituri româneşti precum Nemira, Humanitas, Polirom, Teora, Corint, Adevărul Holding, dar şi produse unicat din cultura peruană, egipteană, indiană şi europeană. „Vom avea chiar şi un stand cu narghilele şi ceaiuri, un altul cu măşti veneţiene, sculpturi şi picturi“, promite Ciprian Dincă, directorul firmei organizatoare. Expozanţii au plătit pentru standuri „un preţ de criză”, aşa cum spune Dincă, de 79 de euro pe metru pătrat pentru o lună. Aceştia vor oferi reduceri la produse de până la 35%. Târgul va fi deschis în fiecare zi, între orele 11.00 şi 22.00, iar intrarea este liberă.

Toate colecţiile „Adevărul“ vor fi disponibile

Colecţiile „Adevărul“ vor putea fi achiziţionate aici de la standul editurii Adevărul Holding. Iubitorii de literatură vor putea cumpăra titlurile apărute în colecţia de lux, care se vând la preţuri diferite, în funcţie de autor. Seria „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“ este şi ea prezentă. În plus, dacă cei mici au ratat vreo poveste a colecţiei Disney Clasic, o pot găsi la târg, la preţul de 11,99 de lei bucata. Vor fi prezente toate titlurile ale tuturor colecţiilor apărute până în prezent pe piaţă. De asemenea, tot de la standul Adevărul, cinefilii îşi vor putea completa colecţia cu cele mai bune filme româneşti pe DVD-uri.

Suveniruri de la mare 

Turiştii care vor să plece de la mare cu un suvenir pot alege bijuterii din aur, argint, Murano, pietre swarovski, produse hand-made şi design vestimentar. Mâine se vor împărţi şi fluturaşi pentru tombola estivală, participanţii având şansa să câştige, în fiecare duminică, la ora 14.00, două din cele zece perechi de ochelari de soare marca Avanglion sau alte două perechi pentru copii, marca Kool Kids, oferite de Optiplaza. Târgul va fi deschis în fiecare zi, între orele 11.00 şi 22.00, iar intrarea este liberă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite