Pene de curent în staţiunea Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi seara, timp de 45 de minute, reţeaua de energie electrică a funcţionat cu intermitenţe în zona de sud a staţiunii Mamaia.

Prima pană de curent s-a înregistrat chiar la fluierul de start al meciului de fotbal Ujpest-Steaua. Întreruperile s-au succedat pe toată perioada primei reprize a meciului, producând iritarea clienţilor de la toate restaurantele din zona Perla.

Ospătarii priveau disperaţi cum clienţii nervoşi se ridicau de la mese şi părăseau localurile.

Patronul de la „Bal Mar“, Marcel Baltă, a găsit o soluţie de criză - a adus un acumulator auto pentru a-şi alimenta televizorul din local.  Din păcate însă, frigiderele şi celelalte aparate electrice din bucătărie nu au putut fi puse în funcţiune.

După o serie de apelurile telefonice, o maşină de intervenţie cu doi muncitori a venit în zona incidentului pentru a remedia avaria. Explicaţia muncitorilor a fost aceea că, probabil, curentul „a căzut“ din cauza celor de la Aqua Magic sau de la Cazino, care consumă prea mult.

Penele de curent sunt din păcate o problemă frecventă în zona Constanţa - Mamaia. Un incident similar s-a produs şi ieri, în jurul orei 13.00.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite