Mama deputatului Oana Niculescu Mizil a fost obligată de judecători să plătească statului restanţele de 25.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama deputatului Oana Niculescu Mizil a fost obligată de Judecătoria Sectorului 1 la plata a peste o sută de mii de lei, aproximativ 25.000 de euro,  către Regia Autonomă - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), suma reprezentând chiria neplătită în perioada mai - decembrie 2008 şi penalităţi de întârziere.

Lidia Ştefănescu Niculescu Mizil, mama deputatului Oana Niculescu Mizil, trebuie să plătească RAPPS peste o sută de mii de lei, potrivit deciziei de astăzi a instanţei în procesul intentat acesteia de Regie. Astfel, mama deputatului trebuie să plătească 50.193,94 de lei chirie, pentru perioada mai - decembrie 2008 şi penalităţi de întârziere în acelaşi cuantum. Decizia de miercuri a Judecătoriei poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti.


Proces intentat la 5 august 2010


RA-APPS - Sucursala pentru administrarea şi întreţinerea fondului imobiliar (SAIFI) a dat-o în judecată, în 5 august 2010, pe Lidia Ştefănescu Niculescu Mizil. Regia a cerut instanţei să constate că aceasta nu a plătit chiria aferentă perioadei mai - decembrie 2008, cerând totodată obligarea Lidiei Mizil şi la plata penalităţilor.


Fiica lui Paul Niculescu-Mizil, greu de evacuat din Dorobanţi

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite