Mama a doi copii, dată în urmărire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Rădăuţi caută o femeie care, în decurs de numai jumătate de an, şi-a abandonat în spital doi copii. Oamenii legii au o misiune dificilă, întrucât mama nu are domiciliu

Poliţiştii din Rădăuţi caută o femeie care, în decurs de numai jumătate de an, şi-a abandonat în spital doi copii. Oamenii legii au o misiune dificilă, întrucât mama nu are domiciliu stabil. Între timp, oficialii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului (DPC) Suceava au început demersurile pentru decăderea femeii din drepturile părinteşti.

Primul copil, o fetiţă de un an şi două luni, a fost abandonat în luna martie a acestui an. Mama a mers la Spitalul din Rădăuţi şi după ce s-a internat în Secţia de Pediatrie împreună cu micuţa, a dispărut fără urmă. După doar câteva luni, femeia s-a internat la maternitatea din oraş, unde a mai adus pe lume o fetiţă.

A stat în spital lângă fiica ei doar câteva zile, până ce a scos certificatul de naştere, apoi a dispărut din nou. Cel mai probabil, copiii abandonaţi vor ajunge în grija unui asistent maternal. „În plus, nu cunoaştem nici taţii celor două fetiţe, aşa încât nu se pune problema încredinţării către ei”, a declarat Veronica Măciucă (DPC).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite