Mall de zece milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a deschis primul mall din Hunedoara, după o investiţie de zece milioane de euro

Centrul comercial din Deva are 13.000 metri pătraţi, patru etaje, parcare subterană şi lift panoramic.

Hunedorenii îşi pot face cumparaturile de Craciun în noul complex comercial situat la intersectia Bulevardului Decebal cu Iuliu Maniu. In plină criză economică, investiţia din oraşul de la poalele Cetăţii este apreciată de autorităţile locale drept un plus în bugetul local. ,,Dacă firmele cu capital extern îşi închid porţile, această investiţie este, pentru judeţul Hunedoara. o bucurie pentru că aduce bani în vistieria Primăriei Deva şi a Consiliului Judeţean. Totodată, creează un important număr de locuri de muncă. Am dovedit din nou că ştim să ne descurcăm şi în vremuri grele”, a declarat Mircea Molot, preşedintele Consiliului Judetean Hunedoara. Printre primii cetăţeni care au ales Mall-ul ca destinaţie pentru cumpărături s-a aflat şi Mircia Muntean, primarul Devei. ,,Am cumpărat articole de iarnă: un fular, o caciulă şi o pereche de pantaloni. În urmă cu ani buni, doar marile oraşe ca Bucureşti, Timişoara sau Cluj se puteau mândri cu un Mall”, a mai declarat Mircia Muntean.
Deva Mall are de lift panoramic, scari rulante şi parcare subterană unde circa 300 de hunedoreni îşi pot lăsa maşinile atunci cand merg la cumpărături.

Încă se mai lucrează
,,Am reuşit să punem pe picioare acest proiect în aproximativ un an şi jumătate. În prezent, 36 de firme şi agenti comerciali sunt la dispoziţia cumpărătorilor. Cu toate acestea, încă mai există spaţii care pot fi închiriate de cei interesati. În momentul de faţă, construcţia este finalizată în proporţie de 98 la sută, dar sperăm ca, în două săptămâni de zile să punem la punct chiar şi cele mai mici detalii’, a declarat Alin Suciu, managerul societăţii comerciale care deţine Mall-ul din Deva.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite