Mall „verde“ la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul austriac DELTA, furnizor de servicii integrate în domeniile arhitectură, management în construcţii şi IT, construieşte în Craiova primul mall „verde“ din Europa de Est. West-Gate

Grupul austriac DELTA, furnizor de servicii integrate în domeniile arhitectură, management în construcţii şi IT, construieşte în Craiova primul mall „verde“ din Europa de Est. West-Gate Center Craiova a fost inaugurat la roşu în prezenţa proiectantului, constructorului şi investitorului.

Mallul va avea o suprafaţă pe etaje de 74.000 metri pătraţi, 160 de spaţii comerciale şi va crea peste 700 de locuri de muncă în Bănie. Clădirea a fost gândită astfel încât să consume cât mai puţină energie şi să aibă un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător.

„Pentru prima oară în Europa de Est  este folosit conceptul de iluminare naturală, care utilizează heliostate. Prin acest sistem, lumina este condusă în interiorul clădirii, pe culoare, printr-un sistem eficient”, a spus Knut Drugowitsch, administrator al companiei Delta. Investiţia se ridică la 100 de miliaone de euro.

West-Gate Center va avea un cinematograf cu peste o mie de locuri (zece săli), un cazinou, opt piste de bowling, un fitness-center şi o zonă de 5.500 metri pătraţi pentru gastronomie. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite