Mall-mania a cuprins Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul Mall din Suceava a fost inaugurat sâmbătă, într-o îmbulzeală de nedescris. Miile de oameni care au mers să viziteze centrul comercial au blocat practic traficul în zonă. S-au format cozi

Noul Mall din Suceava a fost inaugurat sâmbătă, într-o îmbulzeală de nedescris. Miile de oameni care au mers să viziteze centrul comercial au blocat practic traficul în zonă. S-au format cozi imense de maşini, iar şoferii au circulat zeci de minute „bară la bară”, până să iasă din aglomeraţie.

De asemenea, parcarea complexului cu o capacitate de 1.200 de locuri s-a dovedit prea mică pentru numărul mare de cumpărători sau simpligură-cască veniţi să vadă cele 150 de magazine din incinta mall-ului. Conducerea Biroului Poliţiei Rutiere Suceava a trimis la faţa locului toţi agenţii disponibili.

„Sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, accesul în parcarea din faţa Iulius Mall a fost oprit pentru aproximativ o oră. S-a permis doar ieşirea autovehiculelor, pentru a descongestiona aglomeraţia până la apariţia unor noi locuri de parcare”, a explicat comisarul şef Laurenţiu Hermeniuc, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Suceava.

Cei mai încântaţi de îmbulzeală au fost, fireşte, reprezentanţii mall-ului. „Estimăm că, în primele două zile, au fost în jur de 200.000 de vizitatori. Pe lângă tombolele organizate, Iulius Mall a oferit şi 100.000 de obiecte promoţionale, constând în umbrele, pixuri şi şepci”, a declarat ieri Angela Ciubotariu, PR asistent la Iulius Mall.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite