22 de copii daţi dispăruţi, după prăbuşirea unui pod în Malaezia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
22 de copii daţi dispăruţi, după prăbuşirea unui pod în Malaezia
22 de copii daţi dispăruţi, după prăbuşirea unui pod în Malaezia

22 de copii din Malaezia este posibil să fi murit după ce un pod suspendat s-a prăbuşit în cursul nopţii de luni spre marţi în râul Kampar, a anunţat poliţia, citată de AP şi Reuters.

Cei 22 de copii făceau parte dintr-un grup de aproape 300 de elevi ai mai multor şcoli primare din statul Perak care se aflau într-o excursie cu cortul într-un sat situat la 200 km distanţă de capitala Kuala Lumpur.

"Până în prezent am descoperit un cadavru, dar sperăm să-i găsim pe cei 22 de copii daţi dispăruţi întrucât în prezent se află la faţa locului peste 300 de salvatori", a declarat şeful poliţiei, Aziz Salleh, citat de Agerpres.

Agenţia de ştiri de stat Bernama scrie că podul de 50 de metri lungime a fost finalizat în urmă cu două săptămâni, fiind construit în locul unui alt pod suspendat, care la rândul lui se prăbuşise.

Potrivit AP, cei 22 de elevi, cu vârste sub 13 ani, au fost imediat traşi în larg de curenţi. Circa 20 de persoane care se aflau pe pod au putut fi salvate.

Un elev de 12 ani a povestit că podul s-a rupt după ce o parte din elevi au sărit în timpul traversării. "Deodată ne-am pomenit în apă, dar am reuşit să mă agăţ de o frânghie. Curenţii erau puternici, dar am reuşit să ies din apă", a relatat el.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite