Yahoo va cumpăra Maktoob.com, cel mai mare portal din Arabia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Yahoo a anunţat că va cumpăra cel mai mare portal online din Arabia, Maktoob.com. Noul Yahoo se va numi "Yahoo Orientul Mijlociu". Acesta va pune la dispoziţia utilizatorilor o versiune în limba arabă a Yahoo! mail şi  Yahoo messenger.

Alte părţi ale Maktoob.com cum ar fi, Souq.com, Cashu.com şi Araby.com. nu fac parte din această înţelegere, dar vor înfiinţa o compani care se va numi "Internet Grup Jabbar".

Maktoob.com este accesat în prezent de utilizatori din tări precum: Arabia Saudită, Kuweit, Iordania şi Emiratele Arabe Unite. Numărul utilizatorilor la acest site este de 16,5 milioane.
 
Odată cu această achiziţie, o companie globală precum Yahoo va lua următoarele decizii: preocupări cu privire la libertatea de exprimare într-o regiune cunoscută pentru cenzura online, liberă exprimare. Yahoo va fi urmărit îndeaproape, pe modul în care reacţionează la astfel de preocupări şi cererile de către guvernele locale de acum înainte.În China, politica sa a venit în conformitate cu critici acerbe de-a lungul anilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite