Magistraţii îi iau apărarea ucigaşului cu BMW: Andronie a acţionat din teribilism!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Andronie
Andrei Andronie

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au motivat decizia ca Andrei Andronie, tânărul care a spulberat doi oameni în timp ce gonea băut pe străzile Capitalei, să fie cercetat în liberate. Judecătorii au argumente stupefiante privind fapta beizadelei, care imediat după cumplitul accident declara că nu-I pasă dacă rămâne fără permis de conducere.

Toate declaraţiile tânărului, dar şi faptul că a refuzat să facă testul privind concentraţia de alcool din sânge sunt considerate de instanţă ca "acte de teribilism specifice vârstei". Andrei Andronie risca până la 15 ani de închisoare, însă ar putea scăpa cu o pedeapsă mai mică în urma unei lacune a legislaţiei penale româneşti. Asta pentru că anchetatorilor le va fi greu să demonstreze faptul că Andrei Andronie era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii tragediei.

Andronie a refuzat să sufle în aparatul alcooltest al poliţiştilor imediat după accident, pe motiv că avea sânge în gură şi rezultatele nu ar fi fost corecte. De asemenea, el nu a dorit nici măcar să-i fie luate probe biologice la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML).
Sâmbătă, 5 noiembrie, la ora 5 dimineaţa, o tânără se urca într-un taxi, moment în care, atât ea, cât şi şoferul taximetrului au fost spulberaţi de un bolid. Amândoi au murit pe loc.

Cu o zi înainte ca Andrei Andronie să fie eliberat, părinţii taximetristului Ştefan Robert Micu (32 de ani) şi ai clientei sale, Ana Maria Nistor (21 de ani), făceau parastasul de patru săptămâni.

Andrei Andronie (20 de ani), un tânăr de bani gata, conducea sub influenţa băuturilor alcoolice, un BMW 4x4. Gonea cu 180 de kilometri la oră, încercând să scape de urmărirea unei maşini de poliţie. Imediat după accident, şoferul-beizadea, fiul unui bancher, refuza cu nonşalanţă să i se recolteze probe pentru determinarea alcoolemiei.
După o lună, la 6 decembrie, şoferul ucigaş, Andrei Andronie, ieşea din arestul Poliţiei Transporturi, de pe Calea Giuleşti. „Eraţi beat la volan?", întreabă un reporter. „Nu, dacă am băut un pic, nu înseamnă că eram beat. La revedere!", spunea iritat tânărul fiu de bancher.

Citeşte şi:

Zmeii şoselelor au ucis 60 de oameni

Ucigaşul cu BMW de pe Calea Floreasca e disperat să iasă din arest: Andrei Andronie cere să fie eliberat sub control judiciar

Tupeu fără limite la şmecherul cu BMW!: Nu eram beat, am băut puţin

FOTOGALERIE Justiţiarii de Bucureşti: Prietenul fetei ucise de beizadeaua cu BMW a oprit o şoferiţă beată în trafic

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite