„Nu pot să cred că o voi vedea pe Madonna”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Nu pot să cred că o voi vedea pe Madonna”
„Nu pot să cred că o voi vedea pe Madonna”

Fanii clujeni ai reginei pop nu s-au uitat la bani pentru a urmări concertul de mâine seară de la Bucureşti. Clujeanul Mihai Mara a dat trei sferturi din primul său salariu de medic rezident ca să-şi cumpere un bilet pentru concertul de mâine seară al Madonnei. El a plătit 600 de lei pentru un loc în faţa scenei.

La 26 de ani, Mihai Mara se declară unul din cei mai înflăcăraţi fani din România ai celebrei artiste Madonna. Are o colecţie impresionantă de materiale promoţionale, DVD-uri, colecţionate din toată lumea.

Citiţi şi:

Madonna, nu vrei să fii mamă şi pentru “Micul Mowgli” din România?

„Asta înseamnă să fii fanul unui artist, să-i cumperi CD-urile, să-l susţii. Dar nu sunt de acord cu fanatismul, să porţi tricouri cu idolul tău, să copiezi stilul acesteia de viaţă. Asta mi se pare o mică problemă, nu o pasiune”, îşi începe povestea medicul.

A stat departe de perioada „excentrică” a vedetei

Madonna i-a atras atenţia încă de pe vremea când avea doar şapte ani, datorită unui videoclip animat al acesteia. Pe urmă însă a refuzat să o mai urmărească, din cauza bârfelor cu privire la excentricitatea ei şi sexualitatea pe care o promova pe scenă.

A „redescoperit-o”, spune el, în 1995, datorită albumului acesteia de balade, „Something to remember”. De atunci, însă, nimic nu l-a mai împiedicat să-şi dedice o parte parte din timpul liber acestei pasiuni: Madonna. Are în colecţia lui toate albumele acesteia, pe care le-a ascultat de zeci de ori.

Nu-i place când Madonna îşi înjură fanii

Atunci când este sunat de prieteni sau familie, telefonul are ca ton de apel melodia „Celebration”, de pe ultimul album al artistei, iar pentru apelul iubitei lui şi-a ales piesa „Love profusion”. „Prietenii mei nu au o problemă cu pasiunea mea. Mama mă mai întreabă, mai în glumă, mai în serios, dacă nu am terminat-o cu Madonna”, a mărturisit medicul. Apreciază la Madonna faptul că munceşte mult pentru showurile pe care le susţine şi că se implică activ şi în compoziţia muzicii sau a textului pieselor pe care urmează să le cânte. Are însă şi critici în ceea ce-o priveşte pe Madonna.

„Nu-mi place, de pildă, atunci când îşi înjură fanii în concerte. Nu e o atitudine justificată, mai ales dacă te gândeşti că plăteşti ca să o vezi”, spune acesta. Mihai Mara nu este de acord nici cu titulatura de divă, care îi este atribuită în dese rânduri.

„Madonna nu este o divă, ea este un artist de show, de divertisment”, spune Mihai. Acesta s-a declarat nerăbdător de a vedea concertul reginei pop. „Nu pot să cred că o voi vedea pe Madonna. Abia aştept să înceapă concertul”, mărturiseşte clujeanul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite