Măcel la Vaslui, din cauza unei barmaniţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Măcel la Vaslui, din cauza unei barmaniţe
Măcel la Vaslui, din cauza unei barmaniţe

Doi tineri au ajuns la spital înjunghiaţi, după o încăierare într-un bar din centrul oraşului. Scandalul a izbucnit marţi noapte, în urma unui schimb de replici între clienţii unui bar. De la înjurături şi pumni s-a ajuns foarte rapid la cuţite.

Cătălin Ciubotaru (28 ani) se afla alături de prietena sa, Violeta Barbu, angajată a barului, când l-ar fi auzit pe un tânăr de la o masă lăudându-se că ar fi avut o aventură cu iubita lui.

„Deodată am auzit cum încep să se înjure şi să îşi împartă pumni şi picioare. Au ieşit apoi afară şi au continuat să se bată. Apoi s-a auzit un urlet groaznic, iar când am ieşit afară am văzut pe doi dintre băieţi într-o baltă de sânge, iar pe prietenul fetei de la bar fugind. Apoi am realizat că acesta i-a înjunghiat pe cei doi cu un cuţit”, a spus Vasile Şerban, unul dintre martori.

Barmaniţa spune însă că scandalul a izbucnit fără niciun motiv, pe fondul consumului excesiv de alcool. „Eu eram la o masă cu prietenul meu, iar la o altă masă erau patru tipi, clienţi ai barului.

La un moment dat, iubitul meu s-a dus să îşi cumpere ţigări, moment în care doi dintre băieţii de la cealaltă masă au ieşit după el. Nu ştiu cum s-a ajuns la bătaie, ştiu doar că cei doi erau plini de sânge”, a povestit tânăra.

Victimele sunt în stare gravă

În urma altercaţiei cei doi tineri, unul de 17 ani şi celălalt de 22 de ani, au ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Au fost operaţi de medici, iar cel mai tânăr se zbate între viaţă şi moarte.

image

Barmaniţa Violeta Barbu spune că scandalul s-a iscat din senin



„Ambele intervenţii au fost extrem de dificile, iar pronosticul nostru este rezervat în ambele cazuri. Mai grav este tânărul de 17 ani care a are o plagă în zona inimii. Noi sperăm să îi stabilizăm cât mai repede posibil”, a declarat Carmen Rotaru, directorul medical al spitalului.



Agresorul a fost prins imediat


La mai puţin de 20 de minute de la altercaţie, agresorul Cătălin Ciubotaru a fost prins de către un echipaj de la Departamentul de Intervenţii Rapide, pe strada principală a oraşului. Asupra lui, oamenii legii au găsit un cuţit cu lama de 5 cm.

El a fost reţinut, dar eliberat ulterior, întrucât judecătorii au considerat că tânărul ar fi acţionat în legitimă apărare. Ciubotaru va fi anchetat în continuare, în stare de libertate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite