MISA: „Suntem o minoritate neînţeleasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Asociaţiei Dacica, cei care au organizat „Festivalul Iubirii“ de la Timişoara, spun că sunt prejudiciaţi de asocierea cu Gregorian Bivolaru şi se declară discriminaţi sexual. Cu toate acestea, organizaţia este o filială a Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA) al cărei lider este Bivolaru.

MISA caută "satisfacţia" la Casa Armatei din Timişoara cu Dan Puric şi Ioan Gyuri Pascu

„Ce nu înţelege lumea este că subiectele de ordin sexual trebuie discutate. Nimeni nu se naşte cunoscător al sexului. Dragostea se învaţă. Puteţi să ne consideraţi o minoritate sexuală neînţeleasă. Toată asocierea cu MISA şi Gregorian Bivolaru ne aduce daune, dar nu vom renunţa la ea", a spus Dan Spătaru, medic cardiolog şi preşedintele Dacica.

Reprezentanţii MISA laudă dezmăţul de la Timişoara. „Considerăm că acest eveniment este o iniţiativă curajoasă şi bine-venită. Succesul pe care l-a avut an de an este sugestiv", se arată într-un comunicat al MISA.

Cât pe ce să se anuleze

Festivalul, care promovează virilitatea şi erotismul, a fost ieri la un pas de anulare după ce unul dintre parteneri a refuzat să continue colaborarea cu organizatorii.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara a refuzat categoric să-i mai găzduiască pe yoghini. Soluţia a fost ca seminarul despre continenţa sexuală să aibă loc în propriul sediu al filialei MISA, aflat la marginea oraşului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite