Loteria Română vrea un sistem de securitate de 48,5 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loteria Română vrea un sistem de securitate de 48,5 de milioane de lei
Loteria Română vrea un sistem de securitate de 48,5 de milioane de lei

Loteria Română va organiza o licitaţie deschisă prin care vrea să achiziţioneze un sistem integrat de securitate, monitorizare şi intervenţie pentru 1.011 agenţii Loto din teritoriu, precum şi servicii de mentenanţă, cu 48,5 milioane lei, fără TVA, potrivit unui anunţ de licitaţie al companiei.

Contractul va fi suportat din surse proprii ale Loteriei şi va avea o durată de 18 luni, din momentul atribuirii.

Companiile interesate trebuie să depună o garanţie de participare în valoare de 242.500 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 24 noiembrie, urmând ca în aceeaşi zi să fie deschise dosarele.

Printre condiţiile impuse în caietul de sarcini, Loteria Română solicită ca ofertantul să prezinte o listă a principalelor livrări produse şi prestări servicii, similare, efectuate în ultimii trei ani, conţinând valori, perioade contractate, beneficiari, indiferent dacă aceştia din urmă sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi. De asemenea, companiile interesate trebuie să aibă o experienţă similară, însemnând "cel puţin un contract, finalizat sau în derulare în ultimii trei ani, de furnizare a produselor şi prestare serviciilor aferente, cu o valoare cumulată anual de minimum 1 milion lei sau echivalentul în euro la cursul euro mediu BNR din august 2009".

Ofertanţii trebuie să fii încheiat totodată şi contracte de monitorizare şi intervenţie, finalizate sau în derulare, în cursul anului 2008 pentru minim 1.000 de locaţii.

De asemenea, aceştia trebuie să aibă cel puţin 250 de persoane angajate cu contract individual de muncă, la data depunerii ofertelor, din care cel puţin 80% să fie personal de execuţie certificat şi avizat pentru a executa activităţile specificate în obiectul contractului de achiziţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite