Locuri exotice unde poţi trăi cu 500 de euro pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuri exotice unde poţi trăi cu 500 de euro pe lună
Locuri exotice unde poţi trăi cu 500 de euro pe lună

Un nou gen de emigrare tinde, timid, să devină o modă sau o soluţie pentru mulţi occidentali pe timp de criză.

Cei care au apucat să strângă ceva bani înainte de criză, dar insuficient pentru a putea face o investiţie importantă în ţara sau oraşul în care locuiesc, aleg să se mute în diverse colţuri ale lumii, unde viaţa este incomparabil mai ieftină. Cu 10.000 de euro, într-unul dintre aceste locuri poţi trăi vacanţa vieţii tale, timp de un an de zile.

Potrivit unui studiu recent, aproape 700 de milioane de persoane din întreaga lume ar dori să trăiască în altă ţară decât în cea în care locuiesc în prezent.

În categoria destinaţiilor accesibile cu un buget lunar de 500 de euro se numără şi Filipine. Excluzând capitala Manila, unde chiria este mai scumpă pentru un apartament, în jur de 225 de euro, în restul ţării cazarea este relativ ieftină, sub 150 de euro.

Potrivit celor de la opentravel.com, în Filipine o să vă descurcaţi fără probleme cu mâncarea în schimbul a 140 de euro pe lună. Buget în care sunt incluse şi cheltuielile pentru băuturi alcoolice şi ţigări. De exemplu, o halbă de bere, servită în oraş, costă în jur de 0,5 euro.


Vezi pe adevarul.es alte locuri exotice unde poţi trăi cu mai puţin de 500 de euro pe lună.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite