Chiul fatal pentru fratele lui Liviu de la trupa L.A.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiul fatal pentru fratele lui Liviu de la trupa L.A.
Chiul fatal pentru fratele lui Liviu de la trupa L.A.

Ionuţ Vîrciu Şerbănescu a murit într-un accident care a avut loc după ce a părăsit fără aprobare unitatea de pompieri în care lucra.Accidentul a avut loc, luni, pe drumul dintre oraşele Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, Ionuţ murind la volanul autoturismului Mitsubishi Eclipse pe care îl conducea.

Ionuţ Vîrciu Şerbănescu (30 de ani), angajat ca şofer în cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, şi colegul său Traian Mocanu au fost implicaţi, luni, într-un accident rutier, în care fratele lui Liviu Vîrciu, fostul membru al trupei L.A., a decedat.

Reprezentanţii ISU au spus că cei doi pompieri au părăsit unitatea fără a-i anunţa pe superiori şi fără a respecta procedurile.

„Au plecat amândoi fără aprobare. Noi nu mai suntem o instituţie militarizată, dar unele reguli au rămas. În momentul în care au părăsit unitatea, cei doi trebuiau să-şi anunţe superiorii. Din verificările efectuate, a reieşit faptul că, în jurul orei 13.30, Ionuţ Vîrciu Şerbănescu şi Traian Mocanu au ieşit pe uşa instituţiei şi i-au zis ofiţerului de serviciu că se duc până la maşină pentru a lua ceva“, a declarat colonelul Traian Oprea, şeful interimar al ISU Dobrogea.

Colegul lui Ionuţ plânge încontinuu

Cei doi însă au urcat în autoturism şi au plecat să se plimbe. Escapada s-a dovedit a fi însă fatală. Accidentul a avut loc pe drumul dintre oraşele Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, Ionuţ murind la volanul autoturismului Mitsubishi Eclipse pe care îl conducea. Traian Mocanu, supravieţui­torul accidentului, nu a putut povesti nimic anchetatorilor.

image

Autoturismul Mitsubishi Eclipse a fost distrus în totalitate



„Este foarte afectat, plânge şi îşi reproşează că nu a putut să-şi salveze colegul“, a spus Oprea.

Ionuţ Vîrciu a fost angajat în cadru ISU Dobrogea în perioada care acum face subiectul unui dosar penal instrumentat de Direcţia Naţională Anticorupţie. În acest dosar, fosta conducere este acuzată că a aranjat examenul de admitere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite