Litoral pentru toate buzunarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Litoral pentru toate buzunarele
Litoral pentru toate buzunarele

Agenţiile de turism din Craiova se întrec în oferte, care mai de care mai tentante

Agenţiile de turism din Craiova au fost luate cu asalt din momentul în care oamenii au auzit de noul program promovat de Ministerul Turismului, „Litoralul pentru toţi“. 70% dintre hotelurile de la malul mării au fost ocupate în această perioadă. Preţurile pentru şase nopţi de cazare la un hotel de trei stele pornesc de la 189 de lei de persoană. „Preţurile variază în funcţie şi de hotel şi de servicii. La un hotel de trei stele cu mic dejun inclus şi şase nopţi de cazare ajunge la 330 de lei de persoană. Avem solicitări şi asta pentru că şi vremea a ţinut cu noi. Programul este binevenit, astfel noi facem vânzare, iar hotelierii nu au de ce să se plângă“, a spus Daniela Strinu, reprezentant al Agenţiei de Turism Touropa.

Turism social în Spania

Agenţia Mapamond are de două zile o ofertă specială pentru persoanele trecute de 55 de ani. Acestea pot merge în Spania şapte zile cu pensiune completă la un hotel de patru stele cu transport şi două excursii în zonă la un preţ de 365 de euro. „Este adevărat că perioada aceasta se caută mai mult litoralul, unde preţurile pornesc 189 de lei la un hotel de două stele pentru şase nopţi şi pot ajunge şi la 399 de lei la un hotel de patru stele cu mic dejun şi cazare tot pentru aceeaşi perioadă. Oferta din Spania este recentă, deocamdată puţine persoane au aflat de ea“, a spus Nuţi Nicola, manager Agenţia de Turism Mapamond. Oamenii spun că au reuşit să pună câteva milioane deoparte, iar acum se pot relaxa într-o mică excursie.„Vrem să plecăm patru persoane la Mamaia, la un hotel de trei stele. Am văzut preţurile şi sunt pentru orice buzunar“, a spus Cătălin Pătraşcu.

Grecia, în topul preferinţelor

Preţurile pentru sejururi în  Grecia, la Paralia, Thassos şi Platamonas pornesc de 60 de euro de persoană şi ajung la 120 de euro, cu şase nopţi de cazare. „După 15 septembrie, avem o ofertă de 60 de euro de persoană în Grecia cu şase nopţi de cazare. Pe litoral în două-trei zile am vândut 100 de bilete. Sperăm ca şi în perioada următoare să meargă la fel de bine“, a declarat Sorin Malmare, director marketing Agenţia de Turism Palace Tour.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite