Liste pline pentru sălile de nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantele din Deva şi Hunedoara au rezervări până în 2010

Cuplurile care încă nu şi-au rezervat o sală pentru nuntă au şanse mici să o petreacă la restaurant.

Hunedorenii care, anul acesta, şi-au pus în gând să-şi organizeze nunta la restaurant, dar nu au făcut încă o rezervare, au puţine şanse să mai găsească o locaţie liberă. Şi asta pentru că, majoritatea restaurantelor din Deva şi Hunedoara au rezervări pentru tot anul în curs, unele dintre ele chiar şi pentru 2010.
Astfel, în afară de varianta nunţii la cort, întârziaţii vor fi nevoiţi să se mulţumească doar cu săli mici. Ceea ce presupune o reducere drastică a numărului de invitaţi. “Este un fenomen cu care ne confruntăm de câţiva ani. Restaurantele sunt închiriate cu mult timp înaintea nunţii pentru a avea siguranţa că au un loc potrivit evenimentului. Problema este că toată lumea vrea nunta sâmbăta. Şi în perioada mai-septembrie. Deci sunt foarte puţine zile. E adevărat că unii acceptă să facă şi duminica nunta. Asta, ca să prindă  perioada caldă a anului. Mai sunt şi norocoşi care găsesc locuri în timpul anului, dar asta pentru că cei care au rezervat sala s-au răzgândit. Într-un an se pot întâmpla multe”, a declarat Cosmina Ghejan, şefă de sală la un restaurant din Deva.

Servicii costisitoare
Dacă aţi reuşit să treceţi hopul rezervării, urmează cel al cheltuielilor cu organizarea petrecerii de nuntă. Un simplu calcul al unei nunţi cu 150 de invitaţi, fără mofturi, la un meniu de 110 lei de persoană, obligă mirii la o cheltuială de aproximativ 25.000 de lei. Se mai adaugă, la cheltuiala nupţială, şi decoraţiunile. Astfel, o husă de scaun costă aproximativ patru lei. Aranjarea mesei mirilor poate scoate din buzunarele acestora între 150 şi 300 de lei, în funcţie de ornamentele alese. Decorarea unei săli pentru 100 de persoane poate costa între 1.800 şi 3.000 de lei. Cei care vor şi formaţie muzicală, mai scot din buzunar între 2.000 şi 3.000 de euro. Muzica pe calculator costă mai puţin, 200-300 de euro, inclusiv jocul de lumini.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite