Liderului unui cartel columbian, arestat la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful unui mare cartel columbian de trafic de droguri a fost prins de către autorităţile de la Bucureşti. Jesus Eduardo Valencia Arbelaez, de 49 de ani, cu dublă cetăţenie, mexicană şi columbiană a fost arestat de poliţiştii antidrog, reţinut în zona hotelului Continental din Bucureşti.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, hotelul a fost ales pentru a pune la punct detaliile unei tranzacţii privind achiziţionarea unui avion, mijloc de transport care urma a fi folosit la transportul cocainei din America de Sud – în Statele Unite ale Americii.

După reţinere, Jesus Eduardo Valencia Arbelaez, a fost condus la sediul Poliţiei pentru îndeplinirea formalităţilor necesare, iar ulterior a fost emisă de către Parchetul Tribunalului Bucureşti Ordonanţa de reţinere pentru 24 ore.

Jesus Eduardo Valencia Ardelaez a fost introdus în arestul central al Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti, iar Curtea de Apel Bucureşti a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 zile şi, totodată au fost demarate şi procedurile de extrădare a acestuia către Statele Unite ale Americii, transmite NewsIn.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite