Channel 4: Liderul extremei-drepte britanice reclamă "infracţionalitatea romilor români"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
<b>Channel 4</b>: Liderul extremei-drepte britanice reclamă "infracţionalitatea romilor români"
<b>Channel 4</b>: Liderul extremei-drepte britanice reclamă "infracţionalitatea romilor români"

Nick Griffin, liderul partidului britanic de extremă-dreaptă BNP, intrat recent în Parlamentul European, a declarat că Marea Britanie "are o problemă cu infracţionalitatea romilor români", relatează Channel 4.

Citiţi şi:
Geert Wilders: România şi Bulgaria ar trebuie să părăsească UE

"Există două tipuri de romi în Marea Britanie. Sunt românii stabiliţi aici de multă vreme, care se află aici de generaţii şi care, atunci când se duc sau când pleacă dintr-o zonă, ea este impecabilă, nici nu-ţi dai seama că au fost acolo. Nu avem nicio problemă cu această categorie".

"Pe de altă parte, sunt cei care se tot mută - majoritatea din Irlanda - ,cerşetorii şi hoţii de buzunare din Londra. Aceştia, cred eu, înregistrează un nivel foarte ridicat de  nfracţionalitate", a subliniat Griffin.

Griffin a mai spus că "în Europa nu există loc pentru islam". El a calificat islamul drept "un cancer" ce ar trebui extirpat din Europa "prin chimioterapie".

"Valorile occidentale, libera exprimare, democraţia şi drepturile femeilor sunt incompatibile cu Islamul, care este un cancer ce macină din libertăţile şi democraţia noastră şi trebuie făcut ceva în acest sens", a declarat liderul extremist.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite