Liderul democraţilor acuză dirijarea banilor europeni spre zonele locuite de maghiari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PD Mureş, Dorin Florea, o acuză pe preşedinta Consiliului Judeţean Mureş, Lokodi Edita Emoke, că aduce lucrări de investiţii doar pentru zonele locuite de maghiari.Florea a cerut

Preşedintele PD Mureş, Dorin Florea, o acuză pe preşedinta Consiliului Judeţean Mureş, Lokodi Edita Emoke, că aduce lucrări de investiţii doar pentru zonele locuite de maghiari.
Florea a cerut conducerii UDMR să analizeze activitatea preşedintei CJ Mureş, întrucât susţine că a fost sesizat de numeroşi primari din judeţ în această privinţă. Democratul a atacat-o dur pe Lokodi, pe motiv că doar 8,3 la sută din banii judeţului Mureş vor merge pe lucrări noi din programe europene şi că acestea se îndreaptă către zonele maghiare. "Sunt total nemulţumit de modul de abordare a politicilor judeţene. UDMR greşeşte foarte mult când îşi desemnează oamenii. Mă întreb pe cine reprezintă acolo doamna Lokodi", a susţinut Florea. El a mai acuzat UDMR că promovează oameni doar pe motivul că mai au doi ani până la pensie sau pe prietenii. Reprezentanţii Serviciului de Integrare Europeană din cadrul CJ Mureş susţin că acuzaţiile lui Florea sunt nefondate şi că nu este vina nimănui că primăriile conduse de UDMR manifestă un interes sporit pentru întocmirea proiectelor de accesare a fondurilor europene.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite