Licori îmbietoare la sărbătoarea vinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de localnici şi turişti au vizitat ieri Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, unde viticultorii din Dobrogea şi din ţară au scos din cramă vinurile şi le-au oferit spre degustare, în cadrul „Sărbătorii vinului dobrogean”.

Mihai Dragomir a ales un vin roşu, un Pinot Noir, de pe domeniile Ostrov. „Atunci când degust, asociez vinul cu o aromă demâncare, poate şi pentru că îl consum la masă“, a spus vizitatorul, care nu a părăsit incinta fără a cumpăra o sticlă de vin.

Şi femeile au venit la sărbătoarea vinului, bucuroase că pot cumpăra vinuri care pot fi oferite cadou. „Eu am cumpărat două sticle, un sortiment alb şi unul roşu pentru cumnatul meu, care este portughez. Vreau să-i ofer un vin de calitate, să vadă ce sortimente de vinuri alese produc podgoriile dobrogene“, a declarat Daniela Irimia.

Doritorii au putut achiziţiona cu 8 lei o Feteasca Albă produsă de Garling şi cu 60 de lei o sticlă de Cossa Di Vino de la Domeniile Ostrov. Standul cu cei mai mulţi vizitatori a fost cel al domeniilor Ostrov, şi tot aici cele mai bine vândute vinuri au fost feteasca regală şi merlot-ul. Sticlele de colecţie au mai atras vizitatorii la standul unde şi-au expus sortimentele Casa Vinului Dr. Puşcă, de pe podgoriile Ciumai. Manifestarea se încheie duminică.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite