Liceenii bănăţeni se bat în talente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASTĂZI, ORA 15.00: Cel mai bun liceu al anului se alege la Timişoara şi Arad

Prima ediţie „Teen Fest” la Timişoara aduce în arenă un concurs între elevi de la 30 de licee bănăţene.

Liceele „Carmen Sylva” şi „Ion Vidu” din Timişoara s-au duelat astăzi în deschiderea celei mai mari competiţii pentru elevi din Vestul ţării. Concursul a început pe terenul de fotbal, unde echipele sportive ale celor două şcoli s-au luptat pentru a aduna cât mai multe puncte. Totul s-a desfăşurat cu suportul fetelor, întrucât echipele de majorete au pregătit din timp momente artistice, atât pentru încurajarea fotbaliştilor, cât şi pentru proba special destinată lor. Astfel, între cele două reprize de fotbal, fetele şi-au demonstrat talentul artistic, au dansat şi au făcut „valuri” în cele 15 minute destinate probei majoretelor.
Dacă la primele probe publicul a fost numeros şi a susţinut cu tărie una din cele două echipe, la următoarele a trebuit să-i lase pe concurenţi să se concentreze în linişte pentru verificarea cunoştinţelor de cultură generală. „Echipele de la această probă sunt formate din patru persoane care răspund la întrebări şi una care extrage biletele. De asemenea, un profesor va juriza întregul concurs”, a spus Alex Nan, care organizează competiţia liceelor şi la Arad. „Ne-am hotărât ca de anul acesta să-i provocăm la concurs şi pe elevii timişoreni, iar ei au răspuns prompt invitaţiei noastre”, a adăugat acesta.

Probe de impresionare

Competiţia elevilor continuă până seara. La ora 20.00, tinerii îşi vor prezenta cântecele, dansurile sau piesele de teatru pregătite în faţa unui juriu de specialitate. Actori, cântăreţi şi specialişti în salsa din Banat vor puncta cele mai originale momente prezentate de liceenii de la „Carmen Sylva” şi „Ion Vidu”. Competiţia de astăzi se anunţă una inedită, întrucât talentul elevilor de la Liceul de Artă este cunoscut în toată regiunea, dar şi abilităţile şi isteţimea celor de la Liceul Pedagogic este pe măsura concurenţei. Bătaia pentru „Liceul anului” va continua până la sfârşitul lunii aprilie, în fiecare weekend. Astfel, zilele de vineri şi sâmbătă vor fi presărate cu multe meciuri de fotbal şi momente artistice, toate semnate de liceeni timişoreni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite