Librex 2006, la Palatul Culturii din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii de lectură pot cumpăra cărţi la preţ redus

acest an a Târgului naţional de carte. Începând de astăzi şi până duminică, 9 aprilie, ieşenii vor avea posibilitatea de a achiziţiona cărţi din cele mai diverse domenii, cu reduceri substanţiale. "Niciun ieşean nu va pleca cu mâna goală de la târg, pentru că oferta este foarte diversă. Editurile prezintă de la beletristică până la dicţionare sau literatură de specialitate. Aşteptăm cu mare interes cititorii, cu atât mai mult cu cât se fac reduceri de până 50 la sută", a declarat Alina Hucai, unul dintre organizatori.

Editurile prezintă volume abia ieşite de sub tipar
Dintre editurile prezente la târgul de carte din acest an menţionăm Editura Humanitas, Polirom, Editura Paralela 45, Rao, Corint sau Editura Curtea Veche. Acestea s-au întrecut în a prezenta cele mai noi volume apărute. "Editura Lucman are foarte multe noutăţi pentru cititorii săi, cum ar fi volumele din Colecţia Jules Verne, cărţi ale autorului care nu au mai fost editate.
De asemenea, pentru elevi şi profesori avem "Gramatica pentru toţi", de Georgeta Cristian Foghel, care a ieşit de la tipar chiar înainte de a veni la Iaşi", a declarat Gina Breteanu. Nici Editura Humanitas nu s-a lăsat mai prejos, şi a adus toate noile apariţii. "Humanitas a venit la Librex cu cărţi foarte noi. Menţionez doar câteva: "Ignoranţa", de Milan Kundera, "Cercul mincinoşilor", de Jean Claude Carriere sau "Istoria filosofiei oculte", de Sarane Alexandrian", a declarat Oana Tache de la Editura Humanitas.
Ieşenii care vor avea curiozitatea să viziteze în aceste zile Târgul de carte de la Palatul Culturii vor avea parte şi de câteva surprize. Organizatorii au pregătit numeroase lansări de carte sau spectacole de teatru şi muzică clasică. De asemenea, în ultima zi a târgului, cele mai bune edituri vor primi premiile "Librex".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite