Leneşii din primării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul cu publicul este stabilit pentru confortul funcţionarilor Contribuabilii din vest abia reuşesc să-şi achite dările către stat, pentru că atunci când pot pleca de la serviciu,

Programul cu publicul este stabilit pentru confortul funcţionarilor

Contribuabilii din vest abia reuşesc să-şi achite dările către stat, pentru că atunci când pot pleca de la serviciu, se termină şi orarul funcţionarilor

Angajaţii din Primăria Reşiţa sunt în topul chiulangiilor. Ei lucrează între ora 7 şi 15.30, iar vineri doar până la ora 13, cu pauză de masă de jumătate de oră.

Reşiţenii se plâng de faptul că şi în acest program scurt de lucru, angajaţii "îşi fac piaţa şi cumpărăturile din magazine, în timpul programului". Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu a stabilit recent că prin rotaţie, fiecare funcţionar de la "Informaţii" va fi de serviciu de luni până vineri, de la ora 15 la 23.

Pauze de masă şi program redus

Timişorenii au timp pentru plata taxelor ori obţinerea unor acte, până la ora 16.30, doar joi programul este prelungit până la ora şase şi jumătate. "Vineri se lucrează până la ora 14.00, iar cu publicul, la casierii până la 16.00, iar la alte servicii, până la două", a spus Lăcrămioara Condea, consilier la primărie.

Funcţionarii închid uşa zilnic în nas timişorenilor care vin să plătească taxe între ora două şi trei după-amiaza. Timp de o oră, cât angajaţii din administraţia publică iau prânzul, oamenii formează cozi în faţa uşilor închise.

Program în două schimburi la Oradea

Orădenii îşi pot plăti zilnic taxele locale până la ora 18.30. "Pentru că nu au pauză de masă, angajaţii Primăriei iau masa cu rândul, astfel încât tot timpul să fie cineva care să servească publicul", a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei, Carmen Cherteş.

De asemenea, funcţionarii de la Oradea asigură permanenţa atunci când e nevoie şi cresc solicitările din partea contribuabililor.Uneori programul cu publicul se extinde până la zece ore pe zi.

"Deschis" 11 ore pe zi la Arad

La Primăria Arad se lucrează zilnic cu publicul de la ora 8 la ora 20, iar arădenii îşi pot rezolva problemele şi sâmbăta până la ora 12. Primăriile din judeţ îşi închid porţile la ora 15. Primarii spun însă, că în cazul unei urgenţe, localnicii nu ezită să-i caute acasă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite