Vosganian: "Legea salarizării unitare va fi reanalizată într-un nou guvern"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vosganian: "Legea salarizării unitare va fi reanalizată într-un nou guvern"
Vosganian: "Legea salarizării unitare va fi reanalizată într-un nou guvern"

Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, a declarat, joi la Galaţi, că Legea salarizării unitare a personalului plătit din fonduri publice, promulgată de preşedintele Traian Băsescu, va fi reanalizată într-un nou guvern cu pondere liberală.

"Această lege necesită modificări şi de altfel un nou guvern în care liberalii vor avea o pondere semnificativă va purcede la reanalizarea acestei legi'', deoarece,,în consens'' toţi partenerii sociali ,,au fost nemulţumiţi de ea'', a spus Vosganian afirmând că respectiva lege ,,ignoră anumite categorii sociale, crează discrepanţe între profesiuni, nu ţine seama de contribuţia educaţională, a fost făcută pe picior doar pentru a bifa la FMI o acţiune''.

Liberalul a mai spus nici această lege, dar nici legea privind pensiile sunt ,,nişte legi pripite'.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul privind promulgarea Legii privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, după ce documentul fusese validat de Curtea Constituţională.

Varujan Vosganian s-a aflat, joi, împreună cu prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban şi vicepreşedintele Teodor Meleşcanu în turneu electoral în judeţul Galaţi pentru susţinerea candidaturii preşedintelui PNL Crin Antonescu la preşedinţia României.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite