Le-a murit copilul, au rămas datoriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Muntean, cea care şi-a pierdut copilul în cutremurul din Italia, a ajuns vineri noapte acasă, în satul Şeulia din Mureş. Ei au plătit o firmă din ţară, cu 1.800 de euro, să transporte sicriul cu trupul copilului.

“Ambasada s-a oferit să ne ajute, dar când am aflat, joi, deja ne aranjasem să plecăm în ­cursul serii”, ne-a spus Mariana Muntean, mătuşa copilului decedat.

Mariana ne-a povestit coşmarul prin care a trecut familia Muntean. “La ora 3.00 a căzut casa peste ei. Nu au putut să-şi scoată copiii, prinşi sub dărâmături, pentru că Protecţia Civilă i-a scos în afara localităţii.

La 6.00 au trecut de barajul autorităţilor şi au început să sape. I-au găsit pe cei doi micuţi sub dărâmături. Cel mic nu a mai putut fi salvat, cel mare însă a scăpat nevătămat”, povesteşte mătuşa celor doi.

Imprumut de la bancă

Adrian şi Samfira s-au întors pentru totdeauna în ţară. Problema este că le-au rămas rate la bănci, în Italia. Aceştia s-au împrumutat de 60.000 de euro pentru casa care s-a prăbuşit.

Premierul Berlusconi le-a promis că timp de un an datoriile la bancă vor fi îngheţate şi până atunci casele vor fi reconstruite.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite