Laptopuri din bani publici pentru consilierii judeţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Cluj a aprobat proiectul consilierului PD Rareş Rusu, de a se achiziţiona laptopuri pentru şedinţe, pentru consilieri şi conducerea instituţiei. Pentru cele 40 de laptopuri

Consiliul Judeţean Cluj a aprobat proiectul consilierului PD Rareş Rusu, de a se achiziţiona laptopuri pentru şedinţe, pentru consilieri şi conducerea instituţiei.
Pentru cele 40 de laptopuri şi a reţelei aferente au fost alocate două miliarde de lei vechi. În aceeaşi şedinţă au mai fost alocate patru miliarde de lei pentru achiziţionarea a cinci autoturisme şi a unei maşini de teren, pentru schimbarea parcului de autoturisme al consiliului. Pentru cei care nu stăpânesc încă tehnica de lucru pe calculator, preşedintele Marius Nicoară s-a oferit să participe la cursurile de iniţiere. Potrivit purtătorului de cuvânt al Consiliului Judeţean, Cornelia Trif, investiţia în laptopuri se va amortiza în mai puţin de un an, pentru multiplicarea mapelor de şedinţă, fiind cheltuite până acum trei miliarde lei pe an.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite