A primit carton în loc de laptop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai mulţi români preferă să achiziţioneze produse prin intermediul internetului. Poliţiştii îi avertizează însă că pot cădea în capcanele unor infractori. Aşa a fost păcălit, zilele trecute, un tânăr din Dâmboviţa, care a cumpărat un laptop de pe site-ul "okazii.ro", dar a primit un colet plin cu bucăţi de carton.

Anchetatorii spun că cel care a comis înşelăciunea, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Vâlcea, ori este „începător”, ori s-a grăbit în comiterea acesteia, pentru că şi-a dat toate datele de identificare pe site şi, s-a dus singur să ridice banii. Preţul de vânzare al laptopului era de 830 de lei, dar a fost negociat la 770 de lei. Cutia în care ar fi trebuit să fie produsul a fost expediată de la Oficiul Poştal numărul 1 din Câmpina, la data de 25 august.

Poliţiştii vâlceni l-au găsit pe „vânzător” la poştă, în timp ce îşi ridica banii, iar acum fac cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Asupra lui au fost găsite mai multe facturi emise de Poşta Română, către diverse persoane din ţară şi cei 770 de lei, care reprezentau contravaloarea mandat5ului poştal plătit de dâmboviţean pentru cutia cu bucăţi de carton.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite