Lacăt pe uşa primăriei din oraşul vasluian Negreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 15.000 de locuitori ai oraşului Negreşti (Vaslui) riscă să nu-şi mai poată rezolva problemele care ţin de primărie, de săptămâna viitoare. Primarul Ioan Cozma (PDL) a

Cei 15.000 de locuitori ai oraşului Negreşti (Vaslui) riscă să nu-şi mai poată rezolva problemele care ţin de primărie, de săptămâna viitoare.

Primarul Ioan Cozma (PDL) a anunţat că va închide sediul municipalităţii, care are conturile blocate de Fisc. "Am vorbit cu preşedintele Consiliului Judeţean şi cu prefectul şi am primit promisiuni că în câteva zile ne va rezolva cu nişte bani. Aşteptăm până luni, apoi vom închide Primăria. E singura soluţie", a spus Cozma.

Angajaţi concediaţi

Colapsul financiar în care se află Primăria a aprins deja spiritele în rândul localnicilor. "Eu trebuie să mă însor sâmbăta viitoare. Actele de care am nevoie cine mi le eliberează?", se întreabă Alin Croitoru, din Negreşti.
Nemulţumirea este şi mai mare printre angajaţii Primăriei, care, pe lângă faptul că nu şi-au primit lefurile de trei luni, riscă să îşi piardă serviciul. Edilul vrea să disponibilizeze un sfert dintre angajaţi, tot din cauza lipsei de fonduri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite