La furat de maşini - cu maşina furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri, doi bucureşteni şi un giurgiuvean, au fost prinşi, noaptea trecută, în timp ce încercau să fure un Audi A6, de pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei. Anchetatorii spun că infractorii aveau la ei un întreg arsenal de „scule” pentru deschiderea şi pornirea maşinii, inclusiv dispozitiv pentru înlocuirea computerului de bord.

Potrivit poliţiştilor, cei trei s-au dus să fure maşini, tot cu o maşină furată. Este vorba despre un BMW Seria 3, sustras în urmă cu o lună de pe o stradă din Sectorul 4.

Autoturismul folosit la infracţiune avea numere falsificate, iar în portbagaj au mai fost găsite alte două seturi de plăcuţe de înmatriculare, suspectate că ar fi furate.De altfel, folosirea maşinilor şi plăcuţelor de înmatriculare furate pentru comiterea altor fapte este o practică des întâlnită printre în rândul infractorilor.

Anchetatorii mai spun că cei trei hoţii nu sunt la prima abatere, ei mai fiind cercetaţi, în urmă cu câţiva ani, tot pentru furturi de maşini.
Potrivit Purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, autoturismele Audi A6 sunt cele mai furate maşini de lux din Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite