Constanta: LITORAL 2009: În staţiunea Eforie, bolizii se bronzează pe nisip

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekend, pe plaja din Eforie Sud, zeci de maşini stăteau parcate în soare, pe nisip, printre cearşafuri şi turişti dornici să se bronzeze.

Supăraţi că le fură soarele, unii turişti au reacţionat.

„Maşinile de pe aici ar trebui să dispară. Circulă printre oameni, printre copii. Dar dacă nimeni nu-i amendează, normal că se duc şi îşi aşează maşina pe nisip“, a spus Alexandra Popa, o turistă din Sibiu care îşi petrece concediul în staţiune.

Dar niciun şofer nu şi-a mutat bolidul pe şosea, unde îi e locul. Le-a fost simplu să pătrundă cu maşina cât mai aproape de mare şi chiar să parcheze pe nisip, la malul apei, din moment au achitat cei 10 lei, cât e taxa de parcare.

„Dacă plătiţi taxa  de parcare, aveţi acces şi în zona plajei“, explica, duminică după-amiază, băiatul care împărţea tichete la barieră.

Reprezentanţii Direcţiei Apele Române Dobrogea Litoral susţin că vor lua măsuri. „Vom lua legătura cu poliţia comunitară şi cu administraţia locală din staţiunile unde mai sunt astfel de probleme, astfel încât să fie împiedicat accesul şoferilor pe plaje”, a declarat Cătălin Anton, purtătorul de cuvânt al Direcţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite