KILIPIRIM la Sala Dalles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul, ajuns la cea de-a şasea ediţie, este frecventat de iubitorii de carte, muzică şi film pentru preţurile cu discount la care se pot achiziţiona produse de cea mai bună

Târgul, ajuns la cea de-a şasea ediţie, este frecventat de iubitorii de carte, muzică şi film pentru preţurile cu discount la care se pot achiziţiona produse de cea mai bună calitate.

Găzduit, ca de obicei, la Sala Dalles, KILIPIRIM îşi desfăşoară mulţimea de standuri la parter şi etaj, ceea ce implică ceva timp pentru a fi parcurs. Amatorii de chilipiruri culturale vor putea să-şi cumpere multe dintre articolele dorite doar dacă vor cerceta cu atenţie marfa expusă, pentru că au de ales dintr-o ofertă cu adevărat generoasă.



Iubitorii de carte au la dispoziţie titluri atrăgătoare din beletristica naţională şi străină, dar şi din domenii incitante, precum terapiile energetice, masonerie, mitologie, turism, divinaţie şi, nu în ultimul rând, cărţile pentru copii, care mai de care mai frumoase şi atractive.


Unele dintre volume sunt însoţite de DVD-uri, iar reducerea de preţ, prin care o carte de 50 RON, de exemplu, se cumpără la 35 RON, le face de-a dreptul irezistibile. Sâmbătă, la ora 15, cei care vor participa la tombola KILIPIRIM au şansa de a câştiga o bibliotecă de cărţi!


Antichităţi şi jocuri de perspicacitate


Numismaţii şi colecţionarii de cărţi poştale pot răsfoi clasoare cu bancnote şi monede vechi, unele chiar antice, sau cu fotografii de epocă ale starurilor holywoodiene. Iar la standurile cu jocuri de perspicacitate din import se pot cumpăra, pe alese, jocuri sau jucării cu 30% reducere.

Cărţi pentru bibliofili

O colecţie aparte de cărţi, cea dintâi a Editurii "Adevărul Holding", prezintă opera completă a lui Vintilă Corbul şi Eugen Burada şi volumul "Premiul-despre petrol, bani şi putere", un best-seller internaţional, semnat de Daniel Yergin, autor american laureat Pulitzer, o somitate pe plan internaţional în domeniul economic. Toate cele 25 de titluri ale colecţiei sunt elegant editate în volume de lux şi pot fi achiziţionate la un preţ redus cu 10%. Colecţia reprezintă o premieră editorială naţională, prin publicarea operei lui Vintilă Corbul necenzurate, iar cartea lui Daniel Yergin, un veritabil manual de geo-politică, pe care orice businessman şi-o doreşte în biblioteca sa, este pentru prima dată prezentată publicului român.

Semnal de weekend

Pregătiţi-vă pentru distracţiile viitoare21 martie - 5 iulie, Expoziţie de bijuterii la Muzeul Naţional de Artă al României

Muzeul Naţional de Artă al României vă pregăteşte un cadou de primăvară: peste 300 de bijuterii din aur, argint şi pietre preţioase vor fi expuse în perioada 21 martie - 5 iulie în spaţiul elegant al Sufrageriei Regale.
Create de-a lungul anilor de către Ilias Lalaounis, cel mai faimos artist-bijutier al Greciei, preţioasele obiecte vor uimi cu siguranţă publicul bucureştean.

22 martie - Concert Nightlosers, la Hard Rock Cafe


Trupa de jazz-blues Nightlosers va susţine, pe 22 martie, un spectacol alături de bluesmenul Louisiana Red, la Hard Rock Cafe.
Concertul este al treilea din seria de "anotimpuri ale Bluesului" - Blue Moods şi îşi propune să aducă în prim-plan nume sonore, legende din lumea bluesului.
Proiectul Blue Moods a demarat pe 24 noiembrie, în clubul Spice, prin concertul lui Sugar Blue şi a continuat cu recitalul extraordinar Bob Brozman, de pe 8 martie, din clubul Art Jazz.

22 martie - Concert "The Twelve Irish Tenors", Sala Palatului, Bucureşti


Repertoriul celor 12 tenori include cele mai valoroase piese din muzica clasică şi contemporană, cântece irlandeze nemuritoare, precum şi omagii speciale aduse celor de la Beatles şi Barry Manilow. După concerte extraordinare susţinute în America şi Europa, artiştii vor susţine, în premieră, în Capitală, un recital în care vor îmbina armonios opera, stilul pop, jazzul şi muzica clasică.

18 - 20 aprilie - Festivalul Internaţional de Umor, Aiud


Toţi cei care privesc partea plină a paharului nu trebuie să lipsească de la eveniment. Astfel, talentaţii în arta desenului se pot înscrie la cele două expoziţii internaţionale de caricatură, cu temă erotică sau la liberă alegere. De asemenea, în cadrul festivalului va exista o expoziţie internaţională de fotografie. Participanţii se pot înscrie în concurs cu trei - cinci fotografii, iar dacă din greşeală au apăsat REC în loc să fotografieze, filmuleţul e bine-venit la Gala Clipului Umoristic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite