Jules Verne le-a adus un zbor cu balonul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primii câştigători ai aventurii propuse de „Adevărul“ şi Orange s-au ridicat de la sol, ieri, în Sibiu şi în Braşov. Baloanele vor zbura şi astăzi în cele două oraşe, între orele 14.00 şi 21.00. Urmează Alba Iulia şi Bacău, în perioada 8-12 septembrie.

Braşovenii şi sibienii au ieşit din case, ieri, în speranţa că vor zbura cu unul dintre baloanele Orange-Adevărul. Cei care s-au înscris la tombolă fie la un Orange Shop sau Orange Store din oricare dintre cele două oraşe, fie au cumpărat cinci cărţi din colecţia „Jules Verne" de la Caravanele „Adevărul", au venit să se înalţe la aproximativ 50 de metri altitudine cu balonul. Chiar dacă zborul nu a durat prea mult, satisfacţia a fost totală.

Aventuri la înălţime

La Sibiu, un bucureştean a avut norocul, după ce a cumpărat cinci cărţi de Jules Verne, să fie fericitul câştigător al unui zbor cu balonul, alături de cei trei copii ai săi. „Cărţile le-am cumpărat mai mult pentru mine, pentru că eu sunt pasionat de aventurile lui Jules Verne. Copiii sunt fericiţi din cale afară. I-am adus la bunici, la Sibiu, şi acum am venit să îi iau acasă. O urcare în balon a fost până şi pentru mine o mare bucurie. A meritat din plin să vedem din balon cum arată Sibiul, chiar şi de la câţiva zeci de metri înălţime", a mărturisit Matei Mihai, din Bucureşti. „Am făcut poze. A fost foarte frumos", a spus, la coborâre, şi sibianul Haşegan Cornel.

La Braşov, cei mici au fost cei mai încântaţi de aventura din balon. „Este foarte frumos. Este prima dată când urc atât de sus şi mi-a plăcut foarte mult. Nu ştiu dacă aş mai vrea să urc, pentru că mi-a fost şi un pic teamă", ne-a spus Alexandru Spătaru, de numai şapte ani.
Astăzi, de la ora 14.00, ascensiunea cu balonul este din nou la dispoziţia celor care au depus taloane în urna de la Orange Shop sau achiziţionează cinci cărţi din colecţia Jules Verne de la Caravanele „Adevărul", fie în Promenada Mall din Sibiu, fie în Centrul Civic din Braşov.

Următoarele destinaţii: Alba Iulia şi Bacău

După Sibiu şi Braşov, baloanele „Adevărul" şi Orange vor ajunge până pe 3 octombrie şi în alte opt oraşe, iar regulile de concurs vor fi aceleaşi ca şi la Sibiu şi la Braşov. Următoarele oraşe în care puteţi profita pentru a privi oraşele de la înălţime sunt Bacău şi Alba Iulia, în intervalul 8-12 septembrie.

Doritorii pot câştiga un zbor cu balonul dacă vor completa un pliant special în magazinele Orange sau dacă vor cumpăra cinci cărţi de Jules Verne de la Caravanele „Adevărul". O carte costă 11,99 de lei.

Cititorii care vor face fotografii cu balonul şi le vor posta pe www.facebook.com/orangeromania au ocazia să fie printre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti. Cei trei vor fi desemnaţi prin voturile publicului.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite