Judeţele Botoşani şi Suceava, afectate de ploi torenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploile căzute în urmă cu două zile au afectat 27 de localităţi din judeţele Botoşani şi Suceava. Inspectoratele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) au intervenit pentru limitarea

Ploile căzute în urmă cu două zile au afectat 27 de localităţi din judeţele Botoşani şi Suceava. Inspectoratele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) au intervenit pentru limitarea efectelor inundaţiilor.
În judeţul Botoşani au fost afectate 50 de locuinţe din şapte localităţi, 65 de anexe gospodăreşti, 37 poduri şi podeţe, 15.000 de metri pătraţi de străzi. Au fost inundate 166,5 hectare teren arabil, 128 hectare păşuni şi fâneţe şi 23 de fântâni. Pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor, efectivele IJSU Botoşani au colaborat cu forţele locale poliţieneşti şi cu cele ale Armatei. În judeţul Suceava au fost afectate de inundaţii 21 de case, 46 de anexe gospodăreşti şi 21 de podeţe, au fost inundate 163 hectare de teren arabil şi 185 hectare păşuni şi fâneţe, s-au colmatat 24 de fântâni din 16 localităţi. Totodată, au fost evacuate 180 de animale dintr-o stână izolată de ape din zona Burdujeni a municipiului Suceava. În continuare, personalul celor două inspectorate judeţene depune eforturi pentru restabilirea stării de normalitate în localităţile afectate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite