Judecătorii au decis: Gigi Becali nu poate ieşi din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis astăzi că omul de afaceri Gigi Becali nu poate părăsi ţara. După aflarea sentinţei, avocatul lui Becali, Cătălin Dancu, a declarat că va face recurs. Dacă în recurs magistraţii vor menţine decizia de astăzi, Gigi Becali, proaspăt ales europarlamentar, nu va putea merge la şedinţele de la Bruxelles.

Citiţi şi:

Gigi Becali: "Eu ştiu engleza, o simt în mine, o mai repet puţin, cam o lună, şi gata"
Motivarea integrală prin care s-a decis eliberarea lui Gigi Becali sub control judiciar

Judecătoria sectorului 1 a decis astăzi să respingă cererea lui Gigi Becali de ridicare a interdicţiei de a părăsi România, modificând în schimb controlul judiciar aplicat patronului stelist, în sensul că acesta poate să meargă prin ţară.

Avocatul lui Gigi Becali, Cătălin Dancu, a declarat că decizia Judecătoriei Sectorului 1 este corectă, ţinând cont de actele existente până în acest moment la dosar, avocatul susţinând că instanţa nu a avut documentele care să ateste calitatea de europarlamentar a patronului Steaua.

"Vom face recurs, eu mă aşteptam la decizie, este o decizie corectă, ţinând cont de actele existente la dosar. Practic, instanţa consideră că el nu este un pericol pentru a călători în toată ţara, în schimb nu s-a dat mai mult acum, pentru că instanţa nu a avut la dosar actele care să ateste calitatea de europarlamentar a lui Gigi Becali", a declarat Dancu.

Becali a făcut scandal la judecătorie

Gigi Becali a făcut scandal în sala de judecată, astăzi, la soluţionarea de către Judecătoria Sectorului 1, a cererii sale de a i se ridica interdicţia de a părăsi ţara. Patronul Stelei a aruncat cu  acuze în procurori şi a spus că ceea ce fac ei este o batjocură.

"Procesul ăsta a lui Becali este o mare demagogie. E cel mai mare circ din ultimii 60 de ani. Toată lumea ştie că trei tâlhari au făcut o plângere că i-am sechestrat, lucru care nu este adevărat"
, a spus patronul Stelei.

Tot în sala de judecată, Becali i s-a adresat nervos procurorului de şedinţă. "M-aţi ţinut vreo două săptămâni la arest la mişto. Da ce vreţi voi? Batjocura lui Becali 200 de ani?", a afirmat el.

Vizibil iritat că procurorul a cerut respingerea solicitării sale, patronul stelist i s-a adresat judecătoarei. "Tăiaţi-mi capul, doamna judecător, că sunteţi inamovibilă", a spus el.

Gigi Becali a susţinut că, pentru a continua ancheta în cazul său, procurorii trebuie să ceară ridicarea imunităţii în Parlamentul European. "Vă daţi seama că, în momentul în care voi spune pentru ce sunt anchetat, va fi circul circului", a declarat el.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite