Oprescu îl vrea pe Johannis premier şi după alegerile prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oprescu îl vrea pe Johannis premier şi după alegerile prezidenţiale
Oprescu îl vrea pe Johannis premier şi după alegerile prezidenţiale

Primarul general Sorin Oprescu, candidat la preşedinţie, a declarat că nominalizarea lui Klaus Johannis ca prim-ministru este una oportună, adăugând însă că mandatul acestuia nu ar trebui să fie unul interimar, ci să se prelungească şi după alegerile prezidenţiale.

"Nominalizarea lui Klaus Johannis este o alegere deşteaptă şi ar fi bine să ducă acest mandat nu numai în această perioadă, ci şi după alegerile prezidenţiale. Johannis a confirmat deja că este un bun manager", a spus Oprescu, fiind, astfel, în asentimentul tuturor liderilor de partide parlamentare, cu excepţia PDL.

Mircea Geoană a anunţat, marţi seară, că PSD, PNL şi UDMR, alături de minorităţile din Parlament sprijină formarea unui Guvern până la alegeri din tehnocraţi, condus de Klaus Johannis. Liderul social-democraţilor nu a precizat dacă este vorba despre o înţelegere de principiu sau de un protocol politic.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat miercuri dimineaţa, înainte de a pleca spre Bucureşti, că merge să negocieze preluarea funcţiei de prim-ministru, fără a preciza dacă este dispus să accepte această funcţie doar pentru două luni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite