Mircea Geoană a vorbit despre susţinerea lui Johannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Mircea Geoană nu s-a referit în discursul său din Parlament la premierul desemnat Lucian Croitoru şi programul său de guvernare, acuzând în schimb "lipsa de democraţie" a PDL şi a preşedintelui Traian Băsescu care nu respectă "majoritatea parlamentară".

Singurele referiri la echipa guvernamenatală pe care o propune Lucian Croitoru au fost la adresa miniştrilor nou intraţi în Guvern, spunând despre ei că "au fost obligaţi sau în mod cert împinşi să intre într-un joc" din care vor ieşi cu reputaţia şifonată.

"La ceea ce asistăm de când Guvernul Boc a rămas singur la guvernare, atmosfera de frică, intimidare şi şantaj pe care regimul Băsescu- Boc le impune este o atmosferă de agonie", a spus Geoană, precizând că este şi o veste bună: mai este o lună până la alegeri.

Mircea Geoană a spus în schimb ce va face PSD imediat după votul de respingere a Cabinetului Croitoru. "Îi vom solicita actualului preşedinte reintrarea în logica democratică legală, vom reveni cu propunerea cu Klaus Johannis prim-ministru", a anunţat Geoană

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite