Joaquin Cortes – spectacol numai pentru prietenii Adevarul Holding

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trăieşte la cote maxime şi aşa şi dansează. "Nu concep viaţa fără pasiune", spune marele dansator de flamenco Joaquin Cortes. Omul care are "la picioare" publicul din toată lumea a creat

Trăieşte la cote maxime şi aşa şi dansează. "Nu concep viaţa fără pasiune", spune marele dansator de flamenco Joaquin Cortes. Omul care are "la picioare" publicul din toată lumea a creat isterie joi seara la Sala Palatului din Bucureşti, cu spectacolul său, "Mi soledad", repus în scena intr-o nouă formulă, special pentru acest eveniment.

A fost o reprezentaţie specială pentru angajaţii şi prietenii trustului "Adevărul Holding", care a sărbătorit astfel, Ziua Femeii şi trecerea pragului de 100.000 de exemplare "Click!" vândute zilnic. Maia Morgenstein împreună cu fiul său, Tudor Istodor, au captat atenţia miilor de oameni cu un moment emoţionant de poezie, care a precedat spectacolul magnific oferit de către Joaquin Cortes.

Show-ul celebrului dansator spaniol i-a lăsat fără suflu pe cei aproape 5500 de spectatori care au umplut până la refuz Sala Palatului. O celebritate a stilului flamenco şi unul dintre cei mai faimoşi dansatori din lume, Cortes a demonstrat încă o data ce înseamnă să "respire" dans prin toţi porii. Introdus în scenă de Cătălin Măruţă, în postura de amfitrion al serii, Cortes şi-a fermecat publicul, majoritar feminin, prin mişcările sale graţioase.

Acompaniat de muzicienii săi, el a apărut iniţial îmbracat în pantaloni negri, strâmţi, cu o camăşă şi o pălărie de culoare neagră, trasă pe ochi, dansatorul schimbând mai multe ţinute pe toată durata show-ului. Cortes s-a aflat pentru a treia oară în România, după ce, anul trecut, în decembrie, a fost aplaudat de mii de fani, pentru prestaţia din "Zapatos Blancos", iar în iunie 2006, pentru "Mi soledad".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite