În timp ce scafandrii îl căutau, el dormea în Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În timp ce scafandrii îl căutau, el dormea în Jiu
În timp ce scafandrii îl căutau, el dormea în Jiu

Un bărbat din Craiova a căzut adormit în râu, după ce băuse cam mult zaibăr

Dispariţia lui Nicuşor l-a băgat în toţi sperieţii pe amicul care îl însoţea la pescuit, Mihai Catrinoiu. Convins că s-a înecat, acesta i-a alertat pe pompieri. „De la şase dimineaţă l-am tot căutat. M-am speriat că, la câte nenorociri s-au întâmplat în Jiu, am crezut că am rămas fără partenerul de pescuit. Nici nu ştiam pe cine să anunţ, că îl cunosc doar de o săptămână. Am mai tras câteva băute, dar nu s-a întâmplat nimic grav“, a povestit Catrinoiu.

Pompierii, alertaţi degeaba

Trei scafandri, un poliţist şi patru pompieri au plecat în căutarea bărbatului dispărut. Aceştia au venit pregătiţi şi cu o ambarcaţiune pentru a găsi trupul lui Belu în Jiu. „De la şase dimineaţa am venit la baraj. Ne-am împărţit în două echipe şi am cercetat atent zona. Totul a durat mai bine de trei ore, timp în care nu am dat de nicio urmă. Pe la ora 10, tânărul a fost observat ieşind din apă pe propriile picioare. Ne-a spus că a consumat băuturi alcoolice şi a adormit buştean“, a spus sergentul major Cristian Filimon, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Când a ieşit din apă, buimac, nu înţelegea ce se întâmplă în jurul lui şi de ce se face atâta zarvă, că doar adormise şi el ca tot omul. „Domne’, ce aveţi cu mine? Am omorât pe cineva? M-a luat şi pe mine somnul. Am băut un păhărel şi am aţipit în apă. Atâta tot. Lăsaţi-mă în pace“, a spus Belu pierzându-şi urma în pădure.

Poliţiştii au găsit o sticlă cu vin roşu în locul unde se aşezaseră Belu şi Catrinoiu să prindă peşte. Era una dintre cele trei pe care le căraseră cu ei pe malul Jiului. Catrinoiu s-a jurat că nu mai calcă la pescuit în viaţa lui cu amicul Nicuşor Belu, după sperietura pe care a tras-o. Oamenii legii au declarat că îl aşteaptă pe somnorosul pescar la poliţie să dea o declaraţie, despre păţania din apele Jiului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite