Jennifer Rush cântă de Revelion la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Timişoara a definitivat programul din Piaţa Victoriei în noaptea de Revelion. Dacă anul trecut, timişorenii au petrecut cumpăna dintre ani cu Chris Norman, acum, pe scena din centrul

Primăria Timişoara a definitivat programul din Piaţa Victoriei în noaptea de Revelion. Dacă anul trecut, timişorenii au petrecut cumpăna dintre ani cu Chris Norman, acum, pe scena din centrul oraşului ar putea urca Jennifer Rush.

Programul din seara de 31 decembrie va începe cu un recital al formaţiei Replica Abba. Este vorba de o trupă suedezo-germană care cântă piesele celebrei formaţii care făcea furori prin anii 80. “Mă bucur că am reuşit să o aducem la Timişoara pe Jennifer Rush.

De fiecare dată ne confruntăm cu probleme când trebuie să alegem artistul pentru cântarea de Revelion”, a spus Adrian Orza, viceprimarul Timişoarei.

Jennifer Rush (numele adevărat Heidi Stern) s-a lansat în muzică la începutul anilor 80, când a înregistrat în duet cu Elton John cântecul “Flames of Paradise”. Adevăratul succes a venit în anul 1985 când a lansat albumul „Jennifer Rush”, care conţine şi single-ul “The Power of Love”.

Piesa a ajuns pe prima poziţie în topurile din multe ţări ale lumii. Jennifer Rush  le va oferi timişorenilor un concert live, ea urmând să vină însoţită de trupa ei. 

Jennifer Rush a lăsat o impresie plăcută în concertul susţinut anul trecut, pe ştrandul Neptun din Arad, unde a susţinut un concert incendiar de Zilele Aradului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite