Jennifer Rush aduce noul an în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii pot alege să facă Revelionul la Operă sau în aer liber

Cei care nu au găsit încă un loc unde să petreacă sau pur şi simplu vor să asculte muzică bună sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei.

Operă, filarmonică, teatru sau concert în aer liber, acestea sunt principalele variante de Revelion pe care le oferă Timişoara locuitorilor săi. Cunoscuta solistă americană Jennifer Rush va urca pe scena din Piaţa Victoriei la ora 23.20. În deschidere, de la ora 22.00, în Timişoara va mai cânta ABBA 99, o formaţie suedezo-germană care are dreptul să interpreteze cântecele faimoasei trupe ABBA. Nu este pentru prima dată când Jennifer Rush vizitează România. Cântăreaţa a mai susţinut concerte şi în alte oraşe din ţară, printre care se numără şi Aradul. În secundele dintre ani, pe lângă obişnuitele focuri de artificii, timişorenii prezenţi în Piaţa Victoriei vor fi acoperiţi de o ploaie de confetti lansate din şase tunuri. Cei mai înfriguraţi dintre petrecăreţi se vor putea încălzi cu vinul fiert vândut la căsuţe. Programul din această seară se va încheia la ora 1.00. După cum au declarat angajaţii direcţiei de comunicare a primăriei, bugetul manifestărilor de Revelion se ridică la 130.000 de euro.

Pentru un Revelion mai special, timişorenii pot face o vizită la Filarmonică. Orchestra de la sala Capitol pregăteşte un concert de Anul Nou condimentat cu o condiţie pusă de organizatori: toţi cei care vin la Filarmonică trebuie să poarte măşti. Concertul debutează de la ora 19.00, iar cei care se adaptează atmosferei pot să rămână toată noaptea, pentru un bal mascat de excepţie. Concertul dirijat de către Radu Popa cuprinde valsuri, polci şi numeroase alte lucrări atractive, la care se adaugă o tombolă generoasă în aparatură audio şi video modernă. Tot în această seară, şi tot de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Maghiar de Stat Csiky Gergely se va juca piesa „Privighetoarea”. Timişorenii pot urmări povestea emoţionantă a actriţei Blaha Luiza, o emblemă a culturii teatrale maghiare. În rolul principal sunt distribuite Szücs Noémi şi Fall Ilona, două actriţe care interepretează acelaşi rol, dar în perioade diferite din viaţa personajului. Tradiţional este şi spectacolul „Liliacul” de Johann Strauss, pus în scenă, ca în fiecare an, tot de la ora 19.00, pe scena Operei Naţionale din Timişoara.
Cei care se satură de o seară culturală şi au chef de o tură prin cluburi se pot opri în Heaven, unde concertează Sharon Philips.

Variante de Revelion
- Bal mascat la Filarmonică
- „Liliacul” la Opera Naţională
- „Privighetoarea” la Teatrul Maghiar
- Concert Jennifer Rush
- Concert Sharon Philips în Heaven

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite