Jazz de clasă pe scena Ion Vidu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A treia ediţie a Festivalului de Jazz-Timişoara va avea loc în acest weekend, în sala de spectacole a liceului de muzică Ion Vidu. În prima seară a festivalului, pe scena de la Vidu vor urca

A treia ediţie a Festivalului de Jazz-Timişoara va avea loc în acest weekend, în sala de spectacole a liceului de muzică Ion Vidu. În prima seară a festivalului, pe scena de la Vidu vor urca Pedro Negrescu Trio, Cristian Soleanu & The New York Quartet şi trioul suedez Bobo Stenson.

Sâmbătă, la festival vor fi prezenţi pianistul norvegian Misha Alperin, Erlend Krauser Band şi Avishai Cohen. Duminică este rândul americanilor de la Elevation, a trioului norvegian Eivind Aarset şi al faimosului grup britanic Puppini Sisters.

Marius Giura, organizatorului evenimentului, a spus că muzicienii care vor încânta urechile timişorenilor sunt de cel mai ales soi.

„Pedro Negrescu este cel mai bun contrabasist din România- Pupinni Sisters este unul dintre cele mai bune grupuri de jazz din lume la ora actuală, iar Avishai Cohen este, de departe, cel mai tare contrabasist american.

Va fi un eveniment la cote foarte înalte”, a precizat Giura. Concertele vor debuta în fiecare seară de la ora 19. Un bilet costă 80 lei pe zi, iar un abonament pentru trei zile costă 200 lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite