Jandarmii reşiţeni au sărbătorit Revelionul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecerea a fost organizată pentru cei care au asigurat ordinea publică în noaptea dintre ani.

Jandarmii care şi-au sacrificat noaptea dintre ani în folosul comunităţii au avut azi-noapte parte de propriul Revelion. Petrecerea a fost organizată după conceptul clasic, cu muzică lăutărească şi populară, mâncare tradiţională şi surprize pentru invitaţi. „Este al doilea an când se organizează acest gen de petrecere. Pentru că mulţi au fost la datorie în noaptea dintre ani, aseară au avut parte de propriul Revelion. De aici i se trage şi numele de Revelionul jandarmilor”, a spus astăzi Lucian Istrăţescu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi.

S-au distrat la Timeea

Aseară, la ora 21.00, restaurantul Timeea din Reşiţa a devenit neîncăpător pentru ofiţerii, subofiţerii şi jandarmii inspectoratului. Aproximativ 50 de perechi au dat startul petrecerii încă de la ora 19.00. Atmosfera a fost încălzită cu muzică populară şi de petrecere de care au fost responsabili muzicanţii formaţiei localului. Revelionul jandarmilor este organizat doar la nivel local. „Iniţiativa pentru organizarea acestui gen de petrecere a avut-o comandamentul unităţii din Reşiţa. Datoria noastră este de aşa natură încât şi de sărbători sunt unii care muncesc”, a adăugat purtătorul de cuvânt. Pentru ca anul acesta petrecerea să fie ca la carte, de detalii s-a ocupat prim-adjunctul inspectorului-şef Lucian Săndulescu. Pentru întreaga asistenţă s-a stabilit un meniu tradiţional. Surpriza serii a fost tombola la care au participat aproape toţi petrecăreţii.

100 de jandarmi au petrecut toată noaptea trecută în contul nopţii de Revelion, când au patrulat pe străzi pentru a asigura ordinea şi linştea publică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite