Jandarm cu simţ artistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmul Florentin Titi Leica şi-a făcut debutul ca pictor şi a vândut deja o treime dintre tablourile expuse. Leica spune că este pasionat încă din copilărie de pictură, dar nu credea

Jandarmul Florentin Titi Leica şi-a făcut debutul ca pictor şi a vândut deja o treime dintre tablourile expuse. Leica spune că este pasionat încă din copilărie de pictură, dar nu credea că-şi va expune vreodată tablourile. De obicei îşi dăruia lucrările rudelor sau colegilor.

Şansa i-a surâs când a primit o ofertă de la Biblioteca Judeţeană Vrancea, care dorea să organizeze o expoziţie. La vernisaj, unde şi-a prezentat 20 de tablouri, a primit doar laude şi oferte de cumpărare. „Cele 20 de tablouri sunt rodul unor ani şi luni de muncă. Am mari emoţii, dar sunt foarte bucuros că oamenii îmi apreciază lucrările şi vor să le păstreze. Am vândut deja 6 tablouri din cele 20 expuse, dar nu o fac pentru bani”, a declarat artistul.

“Debutul lui Titi Leica a fost mai mult decât un succes. Acum are comenzi şi se va apuca de lucru. Pictorul ne-a promis că ne va ajuta să amenajăm cele trei săli ale Bibliotecii, pentru a permanetiza expoziţiile noastre cu vânzare”, a precizat Ana Maria Cătănoiu, coordonatoarea Centrului de Limbi Străine din cadrul Bibliotecii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite